CherylRab DemetraCo RaquelBla Jalkapallo pelipaita Trey ErinFlahe

[[[[“Meiltä puuttuu tärkeitä pelaajia, kuten Ansu ja Dembélé, jotka antavat syvyyttä. Joukkueelle on etsittävä taktisesti parasta, mutta myös tuoreiden jalkojen suhteen. Kokomme vahvan joukkueen pysyäksemme ryhmän kärjessä.

On monia pelaajia, jotka haluavat pelata enemmän keskellä kuin laidalla, mutta heillä on vapaus liikkua aloittaessaan laidalta kuten Coutinho. Emme voi pelata viittä keskeltä.

Emme tarvitse ihmisiä katsomossa katsojille kannustamaan pelaajia. Olemme luovempia kuin muut joukkueet. En halua huutaa pelin jalkapallo pelipaidat aikana, koska myöskään pelaaja ei pidä siitä. Meidän on tehtävä ottaa enemmän vastuuta kentällä.

ShennaKif jalkapallo pelipaidat KattieqtW Norwegen Trikots IsobelQui Brandycbm.

.

Hän on tärkein pelaaja hyökkäyksessämme. Mahdollisuutemme tulevat melkein aina häneltä, mutta hän on helpoin erottaa. Pjanic on aina aloittelija Mestarien liigassa, jossa voitat aina, eikä LaLigassa, miksi näin on?

Ne ovat taktisia päätöksiä. Hänen roolinsa eroaa Juvesta. Painamme korkeammalle. Hän ei ole ollut täällä niin kauan ja hän varmasti paranee. Iästä huolimatta jalkapallo pelipaidat hänellä on paljon kokemusta. Asemastaan ​​hänestä voi tulla paras.

OdellRine Pelipaidat jalkapallo KattieqtW Norwegen Trikots IsobelQui FrankCurn.

. Hän haluaa parantaa. On sääli, että hän on Juvessa eikä täällä.

Hän ei lisää ylimääräistä motivoivaa tekijää, koska hän pelaa. Se on tärkeä ottelu kahden erittäin suuren joukkueen välillä. Cristiano on yksi parhaista, joka aina tekee maalin, taistelee ja pysyy eliitissä. Tiedämme, että hän voi satuttaa meitä ja siksi meidän on puolustettava hyvin ja pidettävä palloa.”]],null,”en”]]

Yorumlar

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment